Business check

Baggrund. Mange virksomheder har oplevet at få en overordnet gennemgang af deres virksomhed, i forbindelse med et eventuelt samarbejde med en anden virksomhed eller et potentielt salg. I de fleste tilfælde giver en sådan gennemgang, hvor erfarne virksomhedslederes besøger virksomheden, anledning til gode ideer og konkrete forslag til forbedringer i virksomhedens drift. På kort og på længere sigt. Det er derimod ikke altid virksomheden får gavn af vurderingen og de gode råd. Specielt ikke hvis de er opkøbskandidat og har haft besøg af en potentiel køber.

Et sådant business check er dog ikke forbeholdt opkøbskandidater. Det er tilgængeligt for alle virksomheder, og kan give vitale input til forretningsgange, strategi og forretningsmodel, eller blot gode råd til mindre justeringer som forbedre virksomhedens indtjening. 

Et business check må ikke forveksles med en større virksomhedsanalyse, due dilligens, omfattende analyser og konsulentrapporter eller lignende. Det er en kort, men effektiv gennemgang af virksomheden, som udmøntes i korte, konkrete og implementerbare anbefalinger.

På grund af det intense forløb og fraværet af lange rapporter er et business check også en begrænset udgift. Det samlede forløb gennemføres på en fast pris på 25.000 – 40.000 kr* afhængig af opgavens størrelse.

Advisory board check.

Som supplement til business check tilbydes en advisory board gennemgang, hvor dette board består af 2-3 erfarne topchefer og specialister. Dette er en parallel til den gennemgang som normalt sker i direktionen hos virksomheden for vurderer en opkøbskandidat. Et advisory board gennemgår sammen med konsulenten materialer og konklusioner, og kommer med supplerende ideer, kommentarer og anbefalinger, samt evt. forslag til områder som kan anbefales et nærmere eftersyn.

Board medlemmer vil altid være fra ikke konkurrerende brancher og har naturlig 100% tavshedspligt.

Med en advisory board gennemgang får kunden en to siders rapport med de væsentligste analyser og konklusioner.

Pris kr. 24.000,-

*Plus kørsel og eventuelle direkte relaterede udgifter, bro, færge etc.

Business check